Focus on Video & Photography

Bedrijfsvideo

Door middel van een bedrijfsvideo kun je een verhaal overbrengen naar de klant waardoor zij een beeld krijgen van wat uw bedrijf doet, op welke manier en waarom dit bijzonder is. Uw maakt niet alleen een goede indruk, maar u komt ook professioneler over naar de buitenwereld.

Aftermovie

Een aftermovie is bedoeld om de sfeer krachtig over te laten komen. Naast een terugblik wordt een aftermovie ook gebruikt voor promotie materiaal voor de volgende editie. Een aftermovie is daarom het krachtigste marketing middel voor een evenement.

Trouwerij

Een bruiloft film is de perfecte manier om niets van die mooie dag te hoeven missen. Met een mooie en pakkende film kun je nog jaren nagenieten van jullie bijzondere bruiloft.

Promotie film

Met een promotiefilm kunt u aandacht vragen voor uw product, service of dienst.  Een promotiefilm maken helpt u om in korte tijd uw verhaal te vertellen en overtuigt uw publiek van datgene waar u in gelooft.

Videoclip

Elk muzieknummer heeft zijn eigen style en tempo en vraagt daarom om een speciale bijpassende muziek videoclip.

aftermovies (Dj’s)

aftermovies (evenementen)

promotiefilms

videoclips

videoproductie combineren met fotografie

Steeds vaker heeft men naast een videoproductie ook interesse in fotografie. Deze krachtige combinatie kan Mind of Visuals voor u leveren. Door hiervoor te kiezen kunt u een videoproductie combineren met professionele foto’s waardoor u elke doelgroep kan bereiken. 

Één van onze vele klanten die gekozen heeft voor een pakket:

beelden vanuit de lucht

Mind of Visuals heeft beschikking over een gloednieuwe drone die, net zoals onze filmcamera’s, beschikt over een 4K sensor. Hiermee worden haarscherpe opnames gemaakt die een professionele indruk achter laten. Wij gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit en zijn dankbaar richting onze klanten, hierdoor realiseren wij de beste producties.

Zin in een bakje koffie?

Wil je jouw verhaal zo snel mogelijk delen? Sta je te popelen om jouw verhaal met ons te delen? Of wil je meer weten over ons bedrijf? Raak met ons in contact door een
e-mail te sturen, dan helpen we je graag verder. Tot dan!

E-mail: info@mindofvisuals.com