VIDEOPRODUCTIE.

Op dit moment is video de meest gewilde vorm van content. Het stelt je in staat om geluid en beeld te combineren om jouw verhaal aan het publiek over te brengen. Onze videoproducties bestaan doorgaans uit korte en krachtige video’s met als doel de kijker te boeien en vast te houden, zodat ze vervolgens overgaan tot actie.

Aftermovie

    

Promotiefilm

    

Trouwfilm

    

Bedrijfsfilm

    

Vacature video

    

Testimonial video

    

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Brainstorm

Hier brengen we alle ideeën samen en zorgen ervoor dat het eerst glashelder is wat we willen vertellen en voor wie we de video maken.

Script

We gaan bezig met het maken van het script. Hierin wordt stap voor stap beschreven hoe de video is opgebouwd en hoe dit visueel eruit gaat zien. 

Filmen

Volgens de gemaakte planning gaat de opnames van start. Met de crew van MIND OF VISUALS wordt het script verfilmd.

Post-productie

We leggen een sterk verhaal neer in de montage en dit wordt aangevuld met passende muziek, geluids effecten en colorgrading.

Eindresultaat

Nadat we alle feedback hebben verwerkt leveren we jouw videoproductie op in de gewenste formaten. Klaar om het internet op te gaan!

Marketing (optioneel)

Doormiddel van ons marketingplan verspreiden wij jouw videoproductie overal op het internet, bereiken we de juiste doelgroep en halen het beste resultaat.