Focus on video & photography

Wij zijn Mind of Visuals, hét online content bureau die voor elke organisatie een geschikt beeld creëert. Tegenwoordig wil je zoveel mogelijk gezien worden op het internet. Internet is namelijk hét platform om je bedrijf een gezicht te geven. Wij ondersteunen elke organisatie in online content. Of dit nou een videoproductie is of fotografie, wij denken na over de strategie en nemen het voortouw in de contentcreatie. Onze service is niet alleen snel en professioneel, maar ook flexibel. (Bijna) alles is mogelijk en we houden daarom ook nauw contact met de klant om een zo krachtig en effectief product neer te zetten. Ontdek hier welke manier van online content bij je organisatie hoort!

Mind of Visuals is in 2018 opgericht door Daan de Schiffart. Des tijds onder de naam Vibe Videoproduction. Begin 2020 is de naam gewijzigd naar Mind of Visuals. 

 

Daan de schiffart
eigenaar

Daan de Schiffart is de naam. 19 jaar oud en geboren en getogen in het Friese Harlingen. Op de basisschool werd ik al gegrepen door de kracht van beelden en kreeg ik mijn eerste camera. Met vrienden ging ik na schooltijd filmpjes maken en deze ook monteren om het vervolgens op internet te zetten. Al gauw ging ik naar de middelbare school, waar ik Havo deed. Ik kreeg een baantje bij de Albert Heijn en zo kon ik met mijn verdiende centen mijn apparatuur beetje bij beetje verbeteren. Al gauw kreeg ik mijn eerste opdracht en ben mij sindsdien steeds verder blijven verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden van de kracht van beeld. Dit was, wat ik voor altijd wou blijven doen. In mijn laatste schooljaar nam ik steeds meer opdrachten aan. Kleine, maar ook steeds grotere. Ik haalde mijn Havo diploma en niet veel later heb ik mijn officiële bedrijf gestart. Ik kreeg het steeds drukker en drukker, mijn hobby was echt mijn werk geworden. Op dit moment verzorg ik video- en fotopresentaties voor vele bedrijven, evenementen en individuen onder de naam “ Mind of Visuals “ en ben ik de vaste filmer van een bekende DJ waarbij ik meereis met zijn shows in het buitenland!

een kijkje achter de schermen

Zin in een bakje koffie?

Wil je jouw verhaal zo snel mogelijk delen? Sta je te popelen om jouw verhaal met ons te delen? Of wil je meer weten over ons bedrijf? Raak met ons in contact door een
e-mail te sturen, dan helpen we je graag verder. Tot dan!

E-mail: info@mindofvisuals.com