OVER ONS.

DAAG JIJ ONZE CREATIEVE GEESTEN UIT?

Wij willen mooie dingen maken. jouw verwachtingen overtreffen. indruk maken. jouw doelen bereiken.

MIND OF VISUALS bestaat uit een gepassioneerd team van creatievelingen uit Friesland die geloven in de kracht van beeldmateriaal. Onze verhalen beginnen allemaal met een gedeelde liefde voor het vastleggen van momenten en het vertellen van boeiende verhalen door middel van krachtige content.

ONS TEAM.

camera / montage / productie

DAAN  ( EIGENAAR )

productie / fl

BENNIE

CAMERA / fl

MIKE

montage / fl

DAVID

camera / fl

SYTSE

STAGAIRE

JIJ?

WIJ WILLEN VERWACHTINGEN OVERTREFFEN.

Onze passie voor creativiteit en de wens om verhalen tot leven te brengen, drijven ons elke dag. We begrijpen dat elk project uniek is en daarom vereist dit een persoonlijke benadering. Samenwerking staat bij ons centraal, en we hechten veel waarde aan open communicatie. We zijn gepassioneerd over het leveren van werk dat niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze overstijgt.

 

 

 

WAT ZE OVER ONS VERTELLEN.

”GEWELDIGE SAMENWERKING”

Professionaliteit, perfectionisten en stiptheid staan hoog in het vaandel. Wat een geweldige en snelle samenwerking. Voor Jonas Harlingen hebben zij meerdere opdrachten gedaan, allemaal een dikke tien. Echt een unicum en aanrader op dit gebied. Goed luisteren, meedenken en dan perfect uitvoeren. Top!

Leevie
Eigenaar Jonas Harlingen

”ONZE VASTE GO-TO PARTIJ”

Voor Fabiton én Stinstra onze vaste ‘go-to’ partij voor alle foto- en videografie. Van harte aanbevolen!

Jochem
Office manager Fabiton/Stinstra Kozijnen

”AFSPRAAK IS AFSPRAAK

We werken al een poosje met MIND OF VISUALS! Afspraak is afspraak en altijd top kwaliteit. Voor zowel foto’s als video’s zeker een aanrader.

Alwin
Eigenaar IT-Wizzard