Focus on video & photography

onze diensten binnen fotografie

Evenement fotografie

Wanneer je een evenement organiseert geef je veel geld uit aan locatie, catering, licht en geluid. Om mooie herinneringen aan dit evenement te hebben zijn goede foto’s echt een must. Evenement fotografie speelt een belangrijke rol in de marketing voor aankomende evenementen. Kortom, evenement fotografie is net zo belangrijk als een mooie locatie of goede cateraar! 

Product fotografie

Verkoopt u producten, via uw eigen website of bijvoorbeeld via Marktplaats of Amazon? Goede foto’s van uw producten maakt een wereld van verschil. Mensen worden sneller overtuigd door mooie foto’s dan door een lap tekst.

Drone fotografie

Drone fotografie valt op, is spectaculair en luchtfotografie met een drone is een echte eyecatcher. Een dronefoto geeft een spectaculaire blik van boven. Mind of Visuals maakt adembenemende luchtfoto’s van je bedrijf, camping, hotels, vakantieparken of je huis. Normale fotografie geeft vaak een te beperkt beeld van het onderwerp. Met drone luchtfotografie krijgt de klant een perfect overzicht van het object.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is één van de belangrijkste benodigdheden om aan je publiek te laten zien waar het bedrijf voor staat. Of dit nou een restaurant, bedrijfshal, evenementenlocatie, showroom, winkel, hotel of een kantoor is. Allemaal zijn ze gebaat bij professionele bedrijfsfotografie. Met goede bedrijfsfoto’s is een goede impressie al snel gegeven.

Trouwerij fotografie

Sfeervolle trouwerij fotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Trouwerij fotografie op een ongedwongen manier. Waarbij je jezelf kunt zijn, je dag kunt beleven en zeker weet dat alles voor je wordt vastgelegd. 

Woning fotografie

Een mooie presentatie van uw woning of bedrijfspand is essentieel om de aandacht te trekken en een sublieme eerste indruk achter te laten bij de kijker. De goede indruk kan resulteren in een bezichtiging.

Onze meest recente werk

fotografie combineren met een videoproductie

Steeds vaker heeft men naast fotografie ook interesse in een videoproductie. Deze krachtige combinatie kan Mind of Visuals voor u leveren. Door hiervoor te kiezen kunt u professionele foto’s combineren met een videoproductie waardoor u elke doelgroep kan bereiken. 

Één van onze vele klanten die gekozen heeft voor een pakket:

nabewerking is voor ons essentieel.

Mind of Visuals streeft er naar om zijn foto’s met zoveel mogelijk aandacht na te bewerken. Door middel van goede communicatie met de klant wordt er een krachtig eindproduct neergezet die op verschillende platformen kan worden ingezet.

Foto's laten maken

Nabewerking

Eindproduct

Zin in een bakje koffie?

Wil je jouw verhaal zo snel mogelijk delen? Sta je te popelen om jouw verhaal met ons te delen? Of wil je meer weten over ons bedrijf? Raak met ons in contact door een
e-mail te sturen, dan helpen we je graag verder. Tot dan!

E-mail: info@mindofvisuals.com