DISCLAIMER

2024

DISCLAIMER

Disclaimer: MIND OF VISUALS

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door MIND OF VISUALS. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze website te allen tijde volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. MIND OF VISUALS aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze website.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. MIND OF VISUALS geeft geen garanties met betrekking tot de beschikbaarheid van de website of de continuïteit van de geboden diensten.

Deze website bevat mogelijk links naar externe websites van derden waarover MIND OF VISUALS geen controle heeft. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van deze externe websites.

Het gebruik van deze website en het vertrouwen op de informatie die hierin wordt verstrekt, is geheel voor eigen risico van de gebruiker. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer.

Neem voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer contact met ons op via de contactgegevens die op deze website worden verstrekt.