ANIMATIE.

Animatie is een krachtig communicatiemiddel dat de aandacht van de kijker vasthoudt en boeiende verhalen vertelt op een manier die blijft hangen. Door visuele elementen te combineren met beweging, wekt animatie nieuwsgierigheid op en activeert het de verbeelding van de kijker.

Animatie

    

Met een animatie kunnen we complexe concepten en verhalen op een heldere en boeiende manier communiceren. Of het nu gaat om het uitleggen van een product, het vertellen van een verhaal of het overbrengen van een boodschap, animatie biedt een veelzijdige en effectieve benadering.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Brainstorm

Hier brengen we alle ideeën samen en zorgen ervoor dat het eerst glashelder is wat we willen vertellen en voor wie we de animatie maken.

Script

We gaan bezig met het maken van het script. Hierin wordt stap voor stap beschreven hoe de animatie is opgebouwd en hoe dit visueel eruit gaat zien. 

Animeren

Volgens het gemaakte planning gaat het animeren van start. Het verhaal op papier komt tot leven.

Post-productie

Als er een animatie in de montage ligt, wordt dit aangevuld met passende muziek en geluids effecten.

Eindresultaat

Nadat we alle feedback hebben verwerkt leveren we jouw animatie op in de gewenste formaten. Klaar om het internet op te gaan!

Marketing (optioneel)

Doormiddel van ons marketingplan verspreiden wij jouw animatie overal op het internet, bereiken we de juiste doelgroep en halen het beste resultaat.