videoproductie

Bedrijfsfilm

Geef uw bedrijf een online gezicht en laat uw klant uw bedrijf virtueel beleven.

Aftermovie

Een aftermovie wordt gebruikt om terug te blikken en als promotie voor een volgende editie.

Trouwfilm

Een trouwfilm is de perfecte manier om terug te blikken op die mooie dag.

Uitvaartfilm

Een blijvende herinnering van uw dierbare voor u en voor de afwezigen van de plechtigheid.

Animatie

Creëer een gevisualiseerde wereld doormiddel van een animatie.

Promotiefilm

Laat zien wat uw product of dienst bijzonder maakt met een promotiefilm.

1. Brainstorm

Je hebt een idee voor een video en wil dit laten uitwerken. Samen bespreken wij het doel van de video en wat de kijker voor gevoel moet overhouden aan de video.

h

2. Script

Als het concept helder is werken we deze verder uit tot een script. Pas als jij helemaal blij bent met het script gaan we door naar de volgende stap.

3. Planning

Wij zoeken samen een geschikte datum uit voor de filmopnames. Deze datum noteren we beiden in onze agenda en vanaf dan is het uitkijken naar de opnamedag.

4. Filmen

Het is zover, we mogen eindelijk gaan filmen. Mind of Visuals zorgt ervoor dat er zo efficiënt mogelijk wordt gefilmd zonder in te leveren op kwaliteit.

De kern van jou moet naar voren komen. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat deze draaidag soepel en plezierig verloopt.

5. Montage & audio engineering

De opnames zitten erop. Nu is het tijd om de video te monteren. Van al het geschoten beeldmateriaal gaan wij een lopend verhaal maken. Dit doen wij met professionele software. Wij creëren met deze software een video waar je trots op kan zijn.

Z

6. Eindproduct

Na een feedbackronde is de video af. Nu kan je de video delen op jouw social media kanalen en website. Je hebt een video waarin de kern van jouw boodschap naar voren komt en die je graag deelt met je doelgroep, klant, familie en vrienden.

Zin in een bakje koffie?

Sta je te popelen om jouw verhaal met ons te delen? Of wil je meer weten over ons bedrijf? Maak met ons een afspraak en kom gezellig langs voor een bakje koffie, dan helpen we je graag verder. Tot dan!

+31 (0)6 5742 7245

info@mindofvisuals.com

De Marne 108B, Bolsward