uitvaartfilm

Uitvaartfilm

Zoveel moet er misschien nog geregeld worden voor de uitvaart. Een foto voor op het rouwkaartje, voor naast de kist. Muziek die hij of zij zo graag naar heeft geluisterd. Wellicht is het een wens van de overledene of wilt u graag het moment van afscheid vast laten leggen. In beide gevallen kunnen we dit afscheid voor u vastleggen. Wij zullen persoonlijk contact hebben om de wensen en de uitvaart door te lopen. Wil u dit liever niet, dan kunt u dit ook aan de uitvaartverzorger doorgeven en zullen wij contact opnemen met hen.

1. Aanvraag

Je kunt telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Wij kunnen de wensen met jou of de uitvaartbegeleider bespreken.

h

2. Offerte

Op basis van jouw wensen en het aantal uur filmen sturen wij jou binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte.

3. Filmen uitvaart

De videograaf filmt zo onopvallend mogelijk alle belangrijke en mooie momenten van de uitvaart. Op gepaste afstand.

4. Montage & audio engineering

De opnames zitten erop. Nu is het tijd om de video te monteren. Van al het geschoten beeldmateriaal gaan wij een lopend verhaal maken. Dit doen wij met professionele software. Wij creëren met deze software een mooie herinnering,

Z

5. Oplevering

Wij sturen jou of de uitvaartbegeleider digitaal de uitvaartfilm. Als je iets verandert wilt hebben aan de film, is dat uiteraard mogelijk.

6. Delen

Deel de uitvaartvideo met familie en vrienden voor een troostende herinnering. Mind of Visuals kan verschillende formaten opleveren zodat de film eenvoudig gedeeld kan worden.

Zin in een bakje koffie?

Sta je te popelen om jouw verhaal met ons te delen? Of wil je meer weten over ons bedrijf? Maak met ons een afspraak en kom gezellig langs voor een bakje koffie, dan helpen we je graag verder. Tot dan!

+31 (0)6 5742 7245

info@mindofvisuals.com

De Marne 108B, Bolsward