trouwfilm

trouwfilm

Jullie trouwdag wordt de mooiste dag van jullie leven. Dat is zeker! Op deze dag vinden er namelijk vele mooie momenten plaats. Iedere herinnering aan deze dag is hierdoor van onschatbare waarde. Een trouwfilm is een mooie en vernieuwende manier om deze herinneringen voor altijd te vereeuwigen. In deze persoonlijke film worden al jullie kostbare momenten in hoge kwaliteit vastgelegd. Van de loop naar het altaar tot de traan van geluk bij het geven van het jawoord. De film zal door een cinematische mix van beeld en geluid als een sprookjesachtige speelfilm aanvoelen. Ook kunnen gesproken woorden zoals de huwelijksgeloften en het jawoord in de film worden verwerkt. Met deze trouwfilm kunnen jullie de trouwdag keer op keer blijven herbeleven.

1. Vrijblijvende kennismaking

Er is niets zo persoonlijk als jullie bruiloft. Een trouwfilm laten maken van deze dag is daarom een grote stap. De keuze voor een videograaf is hierdoor ook niet eenvoudig. Leer de videograaf daarom eerst goed kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin worden ook jullie wensen en mogelijkheden besproken.

2. Pakket kiezen of samenstellen

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er o.a. gesproken over jullie wensen en mogelijkheden. Op basis van dit gesprek zal er een pakket worden samengesteld. Dit pakket bestaat uit bijvoorbeeld het type trouwfilm, eventuele drone beelden en het aantal aanwezigheidsuren. Ook kunnen jullie één van onze vaste trouwfilm pakketten kiezen.

3. Trouwen en nagenieten

Tijdens de bruiloft houdt de videograaf zich zoveel mogelijk op de achtergrond. Hierdoor behouden jullie de aandacht van alle aanwezigen en vergeten jullie mogelijk zelfs dat er gefilmd wordt. In de dagen na jullie bruiloft worden de opnames gemonteerd en nabewerkt. Ook kunnen er op jullie verzoek aanpassingen worden gedaan aan de film.

Zin in een bakje koffie?

Sta je te popelen om jouw verhaal met ons te delen? Of wil je meer weten over ons bedrijf? Maak met ons een afspraak en kom gezellig langs voor een bakje koffie, dan helpen we je graag verder. Tot dan!

+31 (0)6 5742 7245

info@mindofvisuals.com

De Marne 108B, Bolsward