over ons

Turn your ideas into visuals.

MIND OF VISUALS staat voor creativiteit en flexibiliteit. Een productie begint bij een idee en wij helpen je er graag bij om dit uit te werken tot een productie waar je trots op kan zijn. 

We hebben dan ook een glasheldere visie: met mooie content een grote, positieve impact maken op het internet.

Wij geloven dat je met mooie beelden een verhaal krachtiger kunt overbrengen. MIND OF VISUALS maakt krachtige films en foto’s en werkt dagelijks samen met grote artiesten, merken en organisaties. We zijn een fris en creatief bedrijf die nét dat stapje meer doet.

Een greep uit onze tevreden klanten

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mind of Visuals heeft voor mij een professionele sollicitatievideo gemaakt. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de samenwerking. Het filmpje is precies zo geworden als dat ik voor ogen had en ziet er professioneel uit. Mind of Visuals heeft goed meegedacht in de uitvoering en had veel leuke ideeën over waar de beelden het best gemaakt konden worden. Ik zou het anderen dan ook zeker aanraden!

LINDY FEDDEMA

De samenwerking met Mind of Visuals was super. Was erg fijn in de omgang en het eindresultaat was precies zoals ik voor ogen had en wat wij hadden afgesproken.

WOUTER VAN DER VAART

Mind of Visuals is een professioneel bedrijf. Ik heb de afgelopen jaren meerdere keren met hen gewerkt voor mijn evenementen en ik kan ze zeker aanbevelen.
Ze kijken vooruit, denken mee en maken het verschil in vergelijking met andere bedrijven

JOEY DEN BOER

Zin in een bakje koffie?

Sta je te popelen om jouw verhaal met ons te delen? Of wil je meer weten over ons bedrijf? Maak met ons een afspraak en kom gezellig langs voor een bakje koffie, dan helpen we je graag verder. Tot dan!

+31 (0)6 5742 7245

info@mindofvisuals.com

De Marne 108B, Bolsward