over ons

Turn your ideas into visuals.

Mind of Visuals staat voor creativiteit, flexibiliteit en spontaniteit. Een productie begint bij een idee en wij helpen je er graag bij om dit uit te werken tot een productie waar je trots op kan zijn. 

Door onze ervaring met video, foto en social media kan je er op vertrouwen dat een productie van Mind of Visuals altijd een productie is die je met trots aan anderen laat zien. 

Wij geloven dat je met mooie beelden een verhaal krachtiger kunt overbrengen. Mind of Visuals maakt films en foto’s en denkt samen met jou na over de content strategie en neemt het voortouw in de online content creatie. Tegenwoordig wil je zoveel mogelijk gezien worden op het internet. De marketing gaat namelijk razendsnel. Zeker tegenwoordig. Al helemaal online. We bereiken in no-time een groot publiek. Maar vinden we ook een luisterend oor? De concurrentiestrijd voor geïnteresseerde kijkers is groot, de roep om aandacht enorm. Mind of Visuals ondersteunt elke organisatie in online content.

j

Mind of Visuals is in 2018 opgericht door Daan de Schiffart. Des tijds onder de naam Vibe Videoproduction. Begin 2020 is de naam gewijzigd naar Mind of Visuals.

Mind of Visuals is opgericht door Daan de Schiffart. Daan is 20 jaar oud en geboren en getogen in het Friese Harlingen. Op de basisschool werd hij al gegrepen door de kracht van beelden en kreeg hij zijn eerste camera. Met vrienden ging Daan na schooltijd filmpjes maken en deze ook monteren om het vervolgens op internet te zetten. Al gauw ging hij naar de middelbare school, waar hij Havo deed. Daan kreeg een baantje bij de Albert Heijn en zo kon hij met zijn verdiende centen zijn apparatuur beetje bij beetje verbeteren. Al gauw kreeg Daan zijn eerste opdracht en is hij zich  sindsdien steeds verder blijven verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden van de kracht van beeld. In zijn laatste schooljaar nam hij steeds meer opdrachten aan. Kleine, maar ook steeds grotere. Daan haalde zijn Havo diploma en niet veel later heeft hij zijn officiële bedrijf gestart. Hij kreeg het steeds drukker en drukker, zijn hobby was zijn werk geworden. Op dit moment verzorgt Daan video- en fotopresentaties voor vele bedrijven, evenementen en individuen onder de naam “ Mind of Visuals “ en is hij de vaste filmer van bekende artiesten waarbij hij meereist met hun shows in het buitenland!

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mind of Visuals heeft voor mij een professionele sollicitatievideo gemaakt. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de samenwerking. Het filmpje is precies zo geworden als dat ik voor ogen had en ziet er professioneel uit. Mind of Visuals heeft goed meegedacht in de uitvoering en had veel leuke ideeën over waar de beelden het best gemaakt konden worden. Ik zou het anderen dan ook zeker aanraden!

LINDY FEDDEMA

De samenwerking met Mind of Visuals was super. Was erg fijn in de omgang en het eindresultaat was precies zoals ik voor ogen had en wat wij hadden afgesproken.

WOUTER VAN DER VAART

Mind of Visuals is een professioneel bedrijf. Ik heb de afgelopen jaren meerdere keren met hen gewerkt voor mijn evenementen en ik kan ze zeker aanbevelen.
Ze kijken vooruit, denken mee en maken het verschil in vergelijking met andere bedrijven

JOEY DEN BOER

Deze klanten gingen jou voor

Zin in een bakje koffie?

Sta je te popelen om jouw verhaal met ons te delen? Of wil je meer weten over ons bedrijf? Maak met ons een afspraak en kom gezellig langs voor een bakje koffie, dan helpen we je graag verder. Tot dan!

+31 (0)6 5742 7245

info@mindofvisuals.com

De Marne 108B, Bolsward