focus on Video & photography

 

 

Mind of Visuals, hét online content bureau die voor elke organisatie een geschikt beeld creëert. Tegenwoordig wil je zoveel mogelijk gezien worden op het internet. Internet is namelijk hét platform om je bedrijf een gezicht te geven. Mind of Visuals ondersteunt elke organisatie in online content. Of dit nou een videoproductie is of fotografie, wij denken na over de strategie en nemen het voortouw in de contentcreatie. Onze service is niet alleen snel en professioneel, maar ook flexibel. (Bijna) alles is mogelijk en we houden daarom ook nauw contact met de klant om een zo krachtig en effectief product neer te zetten. Ontdek hier welke manier van online content bij je organisatie hoort!

 

Bedrijfsfilm

Aftermovie

 

 

 

Trouwfilm

 

 

Promotiefilm

Bedrijfs fotografie

Product fotografie

 

 

Woning fotografie

 

 

 

Trouw fotografie

onze samenwerkingen

 

Duidelijke communicatie, snelle oplevering van beeldmateriaal & kwalitatief hoogstaande Aftermovie, ik heb een fijne samenwerking met Mind of Visuals gehad!

Jimmy

Event Marketing & Artist Handling, Ride The Storm

De samenwerking met Mind of Visuals was super. Was erg fijn in de omgang en het eindresultaat was precies zoals ik voor ogen had en wat wij hadden afgesproken.

Wouter van der Vaart

Owner, Dodo Networks

Voor het filmen van de aftermovie en maken van foto’s zijn we tevreden over het eindresultaat wat Mind of Visuals geleverd heeft. De communicatie verliep voorspoedig en tijdens en na het event heeft Mind of Visuals zich flexibel opgesteld wat erg fijn werkt

Merel

Evenement Organisator, WTC Expo

Daan is een inspiratiebron voor velen, hij is een een relatief jonge man met enorm veel kennis en ervaring, hij is een professional en ik ben blij dat ik met hem kan werken!

Joey

Evenement Organisator

Zin in een bakje koffie?

Wil je jouw verhaal zo snel mogelijk delen? Sta je te popelen om jouw verhaal met ons te delen? Of wil je meer weten over ons bedrijf? Raak met ons in contact door een
e-mail te sturen, dan helpen we je graag verder. Tot dan!

E-mail: info@mindofvisuals.com