Fotografie

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Cliché, maar daardoor niet minder waar. Sterke foto’s laten maken leveren een bijdrage aan de beeldvorming en sfeerbeleving voor je bedrijf of merk.

Al is de tekst nog zo goed geschreven, veel bezoekers kijken eerst naar de afbeeldingen, die vaak meer zeggen dan de hele tekst. Door de fotografie naadloos aan te laten sluiten bij het bedrijf, evenement of persoon zorgen wij ervoor dat het de online uitstraling krijgt die het verdient!

Arriva

De nieuwe WINK treinen van Arriva

Vervoerder Arriva nam op maandag 12 april achttien nieuwe WINK-treinen in gebruik op de Noordelijke treinlijnen, veelal in Friesland en tussen Groningen en Leeuwarden. Deze nieuwe treinen zijn duurzamer door het gebruik van synthetische diesel en een AdBlue-systeem en door de nieuwe technieken rijden ze stiller. Mind of Visuals mocht foto’s verzorgen van deze ontzettend mooie trein.

Stinstra Kozijnen

Kozijnen

Stinstra Kozijnen levert en monteert al meer dan 25 jaar garagedeuren, kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien aan particulieren en professionals. Mind of Visuals maakte in opdracht van Jo-Marketing foto’s van de geplaatste kozijnen.

DODO

Meet & Greet YouTuber DODO

De Magie Survival première inclusief meet & greet met Youtuber Dodo was te zien bij de Vue locaties Vlaardingen, Hilversum, Alkmaar en Apeldoorn.

De nabewerking van onze foto’s

Professioneel foto bewerken? Dat doen wij goed en snel. Mind of Visuals biedt hoogwaardige diensten op het gebied van beeldbewerking / fotobewerking. Wij retoucheren foto’s, voeren kleurbewerkingen en beeldmanipulaties uit.

De kleurbewerkingen die wij uitvoeren variëren van kleurcorrecties, zoals het aanpassen van helderheid, contrast en verzadiging, zoals het voorbeeld hiernaast.

Zin in een bakje koffie?

Sta je te popelen om jouw verhaal met ons te delen? Of wil je meer weten over ons bedrijf? Maak met ons een afspraak en kom gezellig langs voor een bakje koffie, dan helpen we je graag verder. Tot dan!

+31 (0)6 5742 7245

info@mindofvisuals.com

De Marne 108B, Bolsward