aftermovie

Aftermovie

Waarom een aftermovie laten maken ? Met een krachtige aftermovie promoot je in één keer jouw volgende event. Het is een effectieve manier om mensen ervan te overtuigen dat ze je volgende evenement niet mogen missen. Wat was er allemaal te doen? Hoe hebben de gasten zich vermaakt? Welke interessante items kwamen er aan bod?
Een aftermovie laten maken beantwoord al deze vragen.

Een aftermovie heeft verschillende functies:

HERBELEVEN

Met een aftermovie kunnen bezoekers het festival en/of evenement weer herbeleven.

MARKETING

Een aftermovie is bruikbaar voor verschillende marketing doeleinden.

KAARTVERKOOP

U kunt de aftermovie inzetten om de kaartverkoop voor de volgende editie te stimuleren.

y

PROMOTEN

Een aftermovie is een perfecte manier om te promoten voor een nieuwe evenement.

BEKENDHEID

Aftermovie’s worden erg goed bekeken wat lijdt tot meer naamsbekendheid.

SPONSOREN

In een aftermovie kunt u sponsoren nog extra onder de aandacht brengen.

Kwalitatieve muziek

Wachtkamermuziek, zo noemen wij al die databases vol vreselijke standaard nummers. Eindeloos hergebruikt en bepaald niet inspirerend. Voor ons reden om alleen met professioneel gecomponeerde muziek te werken. Volledig rechtenvrij en uniek afgestemd op jouw aftermovie.

i

Videostijlen

Elke aftermovie heeft een eigen sfeer en een unieke bijpassende stijl. Daar gaan we niet over twisten, daar passen wij ons liever feilloos op aan. Veel energie, of misschien wat rustiger? Geen enkel punt, gaan we regelen.

l

Feedback

Je krijgt een concept aangeleverd waarop je feedback kunt leveren, je krijgt bij ons 3 feedback rondes.

Veel gestelde vragen

We snappen dat het voor jou spannend is. Er zullen vast veel vragen vooraf in je om gaan. Daarom hebben wij alvast geprobeerd deze vragen te beantwoorden.

Wat kost een aftermovie laten maken?

De prijs is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Op basis van de opties die je kiest, wordt het kostenplaatje opgesteld.

Als je contact met ons opneemt kunnen we je met een paar korte vragen al snel een prijsindicatie geven.

Wat is een aftermovie?

Festivals maken volop gebruik van aftermovies, maar ook bedrijven. Het dient als een soort samenvatting en terugblik van een event dat jij of jouw bedrijf organiseert. Alle belangrijke en gedenkwaardige momenten van je event worden vastgelegd op beeld, om hier later een film uit te creëren. Zo breng je de sfeer van je event over aan je publiek, geef je kijkers een impressie van hoe het er uitzag, kunnen zij de momenten herbeleven en krijgen zij een indruk van wat een volgende editie kan inhouden.

Waarom een aftermovie laten maken?
Een aftermovie is hét visitekaartje voor toekomstige evenementen die jouw bedrijf organiseert. Tevens een toffe manier om bezoekers nog even na te laten genieten en hen nog langer over je te laten praten. Zet een aftermovie op ieder gewenst moment in: als reminder voor je geweldige event of bij de promotie van een volgend event. Daarbij is het ook ideaal om het geheugen van je bezoekers op te frissen door in je aftermovie belangrijke informatie, gecommuniceerd op het event, te verwerken.
Wat is de productietijd van een aftermovie laten maken?
Uiteraard wil je zo snel mogelijk je aftermovie laten maken, zodat je meteen aan de slag kunt met de verspreiding ervan. Daarom hanteren wij een flexibel productieproces, waarin we zo efficiënt en effectief mogelijk te werk gaan. Hierdoor kunnen we snel jouw aftermovie opleveren. Gemiddeld heeft een aftermovie een productietijd van 3 werkdagen. Daarom kun je het beste contact opnemen en jouw wensen bespreken, zodat wij jou een indicatie kunnen geven van de productietijd.
Wat is de ideale lengte van een aftermovie?
Onze experts adviseren gewoonlijk een gemiddelde lengte van 1 á 1,5 minuut bij een aftermovie laten maken. Uiteraard kan de lengte geheel op jouw wens worden afgestemd. Tijdens een gesprek beantwoorden we dit soort vragen direct voor je, zodat jij precies weet welke tijdsduur het beste aansluit op jouw ideeën.

Zin in een bakje koffie?

Sta je te popelen om jouw verhaal met ons te delen? Of wil je meer weten over ons bedrijf? Maak met ons een afspraak en kom gezellig langs voor een bakje koffie, dan helpen we je graag verder. Tot dan!

+31 (0)6 5742 7245

info@mindofvisuals.com

De Marne 108B, Bolsward