Welkom op de site van Vibe Videoproduction. Mijn bedrijfsnaam Vibe is een afkorting van het Engels woord vibration. Het betekent: prikkel, gevoel, uitstraling. U wilt ongetwijfeld het juiste beeld oproepen bij uw doelgroep. Maar soms moet je dat ideale beeld eerst zelf maken om het te kunnen laten zien. Hoe verbeeldt u op de juiste manier wie u bent en wat u voor uw klanten kunt doen? Hoe roep je de juiste vibes op?   

Samen met mijn bedrijf Vibe Videoproduction kunt u zelf gaan bepalen hoe uw doelgroep u gaat zien. Samen maken wij met behulp van moderne visuele technieken de meest aansprekende presentatie. Net zolang tot u tevreden bent.

Jaren ervaring in het vakgebied

Daan de Schiffart

EIGENAAR

Daan de Schiffart is de naam. Geboren en getogen in het Friese Harlingen. Al op de basisschool werd ik gegrepen door de kracht van beelden en kreeg ik mijn eerste camera. Met vrienden ging ik filmpjes maken en deze ook monteren. Al op de middelbare school kreeg ik mijn eerste echte opdracht. Ik ben mij sindsdien steeds verder blijven verdiepen in de ontwikkelingen en mogelijkheden van visuele communicatie en de vele marketing-toepassingen hiervan.
 
Onder de naam  ”Daan de Schiffart – Filmmaker | Creative Producer” ontwikkelde ik mij verder en nam meer opdrachten aan. Kleine, maar ook steeds grotere. Na de middelbare school ben ik mij verder blijven professionaliseren in mijn vakgebied. Eind 2018 was het tijd voor een eigen bedrijf: Vibe Videoproduction. Mijn hobby was nu echt mijn werk geworden. Op dit moment verzorg ik foto- en videopresentaties voor bedrijven en evenementen. Aantrekkelijke beelden hebben immers meer kracht dan 1000 woorden…  Neem gerust contact met mij op voor een verkennend gesprek.

” Je bent een inspiratiebron voor velen, je bent een relatief jonge man met enorm veel kennis en ervaring, je bent een professional en ik ben blij dat ik met je kan werken! ”

– Joey den Boer, Event Manager

Bedrijfsvideo

Met een bedrijfsvideo wordt het verhaal van uw bedrijf op een krachtige, visuele manier uitgelegd. U brengt precies die boodschap over aan uw doelgroep die u zelf voor ogen staat. Gevoel en vertrouwen oproepen door de juiste mix van beeld en geluid. Voor een moderne marketingstrategie is dat essentieel.  Samen met Vibe Videoproduction kunt u uw boodschap vertalen naar een effectieve bedrijfsvideo.

Aftermovie

Mooie, succesvolle belevenissen wil je later graag ook nog eens aan anderen laten zien. Een goede aftermovie kunt u gebruiken om terug te blikken op een succesvol evenement of om te gebruiken als promotiemiddel voor een volgende editie. Door middel van krachtige muziek, aansprekend beeldmateriaal en een strakke montage met visuele effecten maakt Vibe Videoproduction een effectieve aftermovie voor elke doelgroep.

Fotografie

Naast een video is ook fotografie een krachtig visueel middel bij bedrijfspresentaties.  Door Vibe Videoproduction kunt u professionele foto’s laten maken en deze laten nabewerken totdat het juiste resultaat ontstaat. Op deze manier kunt u uw bedrijf, dienstverlening of evenement krachtig in beeld brengen. Het combineren van videobeelden met fotomateriaal is ook mogelijk.  

Meest recente project:

Steff Da Campo X Karsten - Promotie Future House Music

Wiegman 4x4 - Landrover Commercial

Steff Da Campo & SMACK - Renegade (Official Music Video)

Harlingen Vlootdag 2019 - Aftermovie

Skots & Skeef 2019 Aftermovie

Vitamine Zee - Seafood Festival Aftermovie

Vrouw! 2019 - Aftermovie

Neem gerust contact met mij op!

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet, ik vertel je graag meer over wat ik voor u kan betekenen en denk graag mee!